Juli en augustus gesloten op zaterdag! 15/07 t.e.m. 18/08 open van 8 tot 16u! Gesloten op 15&16/08!

Containers huren Knesselare aan de laagste prijs

Een afvalcontainer huren aan de laagste prijs in Knesselare? JenB Containers levert en haalt containers op in Knesselare. Wij verhuren containers in Knesselare aan de scherpste prijs met gegarandeerd de beste service.
Text1

Verhuur van afvalcontainers Knesselare

Wij leveren containers bij u thuis voor afval (steenpuin, hout, groenafval, gemengd afval) in Knesselare. Ook voor transport van uw eigen haakcontainer, gestort bij JenB of bij iemand naar uw keuze, kan u bij ons terecht in Knesselare. Bel of e-mail voor een bestelling of offerte op maat: 09 374 13 76 of info@jenbcontainers.be

Text2

JenB Containerpark Knesselare

Op zoek naar een plaats in Knesselare om uw afval (tuinafval, stenen, meubels, speelgoed,…) af te voeren als particulier of zelfstandige maar is het niet genoeg om een container gevuld te krijgen? Kom uw afval zelf storten bij ons in de Aalterseweg!

Behalve gevaarlijke afvalstoffen aanvaarden wij alle soorten gemengd afval tot zuiver afval.

Een afvalcontainer huren aan de laagste prijs in Knesselare? JenB Containers levert en haalt containers op in Knesselare. Wij verhuren containers in regio Knesselare aan de scherpste prijs met gegarandeerd de beste service.

Bereken je prijs voor verhuur van containers in Knesselare met onze handige configurator

Bereken jouw prijs

Huur een afvalcontainer in Knesselare